dilluns, 19 de novembre del 2012

L'altra cara del cros...

Què hi ha al darrera d'un podi?
Segurament alguna vegada us heu demanat com arriba un esportista a assolir una fita...
Nosaltres estem ja habituats a veure la Mar pujar al podi en totes i cadascuna de les curses del cros escolar, però el seu èxit no només depèn del seu esforç i perseverança. 
Al seu darrera hi ha unes quantes raons que fan que això sigui possible, les sabeu?
Primerament, el suport dels seus companys i companyes, que fan les unes per les altres s'animin a còrrer i a gaudir d'aquest esport.
No hi ha dubte que l'esport és companyonia, i per suposat que els nens i nenes que participen enguany en les curses així ho tenen clar.

Ara bé, per a que aquests nens i nenes assisteixin a les diferents poblacions, necessiten dels seus familiars que, a mode de taxista, els portin al punt de trobada.
Això sí, la feina va més enllà de transportar la mainada d'un municipi a l'altre de la nostra comarca, també són necessaris per a la guàrdia i custòdia de les jaquetes! Quina sort tenen oi? Així qualsevol corre... 



I finalment, i no menys important, que serien dels nostres atletes sense el suport incondicional dels familiars! Aquesta és sense dubte la gran diferència: quan al darrera teu tens els teus sers estimats, qualsevol no corre oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada